when we were young

första träningen på grus gick helt okej. det hann att gå 2 övningar innan jag halkade för första gången! Rekord om du frågar mig. Bara konditionen som behöver byggas på lite så kan jag nog fixa uteträningarna den här säsongen.

I morse var jag riktigt trött, somnade nästan på bussen till skolan och första lektionen är det redovisning, väldigt bra kombination tycker jag. Vill bara hem för tillfället.

sista veckan i skolan innan påsklovet väntar nu, sen blir det praktik och fjällen. Inte alls lika sugen på det. Jag vill åka till solen istället!!!! Tänk va härligt det skulle vara att vara riktigt brunbränd och fin till balen och studenten.

Jag får väl åka själv så att jag verkligen kommer iväg. Jag som har sån resvana ;)

/E*


Bra start på dagen!

BÖrjade morgonen med att fjäska ordentligt. Världens bästa mentor Åsa fyller 30 år idag och självklart överraskade vi henne med tårta, present och blommor. Hon blev jätteglad, ingen åldersnojja alls ;)
Sen att vi har fått en helt obegriplig uppgift i organisation och ledarskap kan vi glömma bort för att få en bättre dag :)
Har också säsongens första grusträning ikväll. Och bara därför var det tvungen att vara den kallaste dagen på hela vintern just idag. det var -12 grader när jag åkte hemifrån i morse. Har jag sagt att jag hatar grus?!!

/E*


easy com easy go

 Igår kväll skippade jag fest och buggdansande för älskling och jag var hundvakt. Han hade istället lovad en romantisk filmkväll. Det blev det också :) lagade lite mat som vi åt tillsammans framför Colombiana. Den är lätt min nya favoritfilm :D efter filmen tog det inte lång tid tills detta hände:

Klockan var då 20.00. Men det var inte bara älskling som var tråkig utan:

Rutger somnade tidigt han med. Jag själv skulle vara chaffis åt mamma och syster på natten så jag var ju uppe. Men som tur va så fick jag sällskap utav 2 goda vänner. Ben & Jerry.
Så man skulle kunna säga att jag gjorde ett dåligt byte

/E*



Utflykt på G

Kvällen spenderades med älskling och Per på bion i Västervik. Aldrig varit där innan men en riktigt bra biosalong :) Mission Impossible 4 visades

Riktigt bra film måste jag säga!! och riktigt fint gjort med :) roligt att Mikael Nyqvist var med också. Se den!! säger jag bara

/E*


Inte långt kvar nu!!!

Fredag = en bra dag
Vi har bara en lektion och slutar vid 11 :D Dagen blev så mycket bättre när jag kunde gå upp i lärarrummet och hämta denna:

och inuti denna vackra låda låg min efterlängtade mössa!!


längtar redan till jag får ha den och min studentklänning på mig!! det är typ bara 130 dagar kvar nu!! tiden får gärna gå fortare

/E*


Det är dags för Torsdagsmys!!

slutade tidigt idag efter att våran grupp blivit färdig med vårat arbete. Vilket gjorde att jag hann se mitt hjärta innan han drog vidare till jobbet. Sedan offrade elin sin kropp för konstens skull. Eller så gick jag ut i -3 grader med bara klänning :/ inte mitt smartaste drag.

Såhär såg mina ben ut efter denna geniala idé. knallröda över vaderna och kritvita fötter :) nice
efter några timmar med mina värmetofflor och min fina filt som jag fick i julklapp var jag människa igen :)
Så jag unnade mig lite torsdagsmys :)

= räkmacka och semla :D

Imorgon är det fredag :D äntligen. Då blir det bio med Henric och Per :)

hopp och hepp

/E*



Tagning!!

Sista delen för reklamen börjar bli klar. Kan ju bara säga en sak, alla kommer att vilja köpa Kinder ägg efter det här ;D

Filmningen äger rum i studion i skolan, mycket behöver byggas upp för att man ska kunna filma några ägg :P
Men det var mest media som fick göra detta jobb medan vi chillade och gjorde powerpoint till redovisningen.
Fick också höra att våra studentmössor förhoppningsvis hittar hit imorgon :) ÖVERGLAD!!!
kommer bara att sitta och titta på den och drömma mig fram till den 8 Juni :D

/E*



less is more

Min blogg vill inte riktigt som jag vill just nu, den hoppar mellan olika teman helt utav sig själv. Så om ni kommer in och det är ett annat tema så låtsas att det är det vanliga :)

dagens stora fråga är:
VART TOG HELGEN VÄGEN???

har visserligen hunnit med lite, men ändå! fredags blev det bakmys med bästaste Becca. Var aldeles för länge sen! Lördag hade jag tråkförmiddag. Inget att göra :/ Men på kvällen så blev det middag med älskling, mamma och pappa hos Svärfar med Sambo.

Idag fick jag äntligen lira lite boll på träning. och framför allt springa av mig lite. Kändes hur bra som helst :D lycklig men trött Elin för tillfället. Måste springa lite extra så jag kommer i balklänningen ;)

/E*


Har jag sagt att jag har världens bästa älskling




Tack för att jag har dig <3

/E*


den 19 januari 2012

Tog visst lite ledigt igår från matten, kommer jag nog få sota med mer plugg, men det är skönt att man kan välja lite. Så det blev en sväng till Hultsfred med Farmor för att handla lite. Inte lätt när man är gammal och inte har körkort. Tur att alla hennes barnbarn har det nu.

Jag och Ellen med partner få visst sitta själva vid Gyro´s bord på balen. För ingen mer ska gå nu. Så himla tråkigt tycker jag, men jag kan förstå deras argument. Inte lätt att vara student sista terminen.

Nu måste jag tillbaka till samhällen. bara 5 timmar kvar av lektionen

/E*


Ångest på hög nivå

snacka om att elin är trött just nu :S började dagen med lite reklamfilms inspelning på marknadsföringen. Efter lite fix och trix kunde vi börja filma :) Kommer nog bli jättebra.

Sedan åkte vi vidare till Linköping för inköp utav balklänning. Jag kan bara säga en sak, ÅNGEST!!! Jag kan ju inte bestämma mig och ingen ser ut precis som jag vill. tur att man bara gör detta en gång. Men tillslut hittade jag en som jag är nöjd med. Men den var inte ens i närheten av vad jag hade tänkt mig. Men den blir nog bra.

Nu vill vi bara ha maj tack :D

/E*


Hello cupcake

Har man lite små tråkigt en lördagskväll så kan man skrapa ihop några cupcakes :)




Under denna dag blev det Geisha-cupcakes :) Så nu kan man komma på fika till Ekvägen igen :) Blir nog några fler i morgon, men då är det vaniljcupcakes på menyn :)
Problemet är att jag oftast inte smakar medan jag bakar men Henric fick en som frostingen inte räckte helt till. Han kan intyga att dom blev jätte goda :D

/E*


Dagens vändning

Orkar inte längre lägga mer energi på onödiga saker. Nu gör jag en hel omvändning istället :) Tänk positivt har jag hört att man ska göra.

Balen kommer säkert bli jättebra, även om det blir dyrt och kanske inte lika mycket folk. Men nu är det ju så. Det är ju trots allt den första och enda balen jag kommer att gå på :) Nu ska bara jakten fortsätta på en balklänning :)

Skolan kommer också att bli bättre. Måste bara lägga ner mer energi och tid. Speciellt på matten. Målet är ett VG i Matte C. Det ska jag bara fixa.

Jaktsäsongen är ju snart slut så då kommer jag att kunna träffa min älskling mycket mer :) Om inte annat får jag väl tvinga honom ;)

Siesta kommer också att bli bra. Om jag åker ner på torsdan med resten utav skolan så kommer jag att hinna med allt annat :) Både jobbet, hunden och fotbollen. Och fixa ett bra betyg i kursen.

Det kommer att bli bra det här :D

/E*



a piece of cakes

Har inte provat mina bakgrejer som jag fick i julklapp. Jätte sugen på det. Måste bli snart :)

självklart Blir det cupcakes :D !!
Tror det blir morotscupcake & choklad cupcakes :)

/E*


Dagens fråga som blev en frustration

Fick reda på varför balen kostar så mycket som den gör. Förstår att man måste sätta det priset då. Tack för det svaret :) det var mest det som jag var ute efter.
Men det jag inte riktigt förstår är varför man inte kan ändra lite? Den behöver ju inte vara likadan som andra år. Vad gör det om man ändrar på en lite sak om det resulterar i att flera blir nöjda med resultatet och fler kommer? Det går faktiskt att avboka och ändra.

Jag har svårt att förstå varför det måste bli såhär. Är det inte roligare att fler blir nöjda?

Men, men så här är det visst nu.

kanske ska hitta mig en 94 och gå nästa år??

/E*


thats what makes you beautiful

Så sitter man på veckans ända hela dag i skolan och jag är redan lite trött på samhäll :/ Men får ju trösta mig med att vi bara går typ 3 veckor till sen är det 10 veckors praktik. sen är det 6 veckor till innan det blir Siesta i en vecka och sedan studenten :D Så jag kan nog stå ut ett tag till :)



/E*


to the left, to the left

Dagens humör ändrades fort idag.

Humöret var faktiskt på topp idag efter massa ändringar. Det bästa var att vi slapp våran jobbiga lärare och fick ha MM09:s istället. Så mycket bättre :) Fixade inför en reklam film m.m och slutade vid 11, inte en dålig första dag. eftersom att  vi slutade tidigt han jag äta lite mat med min älskling innan han drog till jobbet.

Humöret var också på topp inför balen efter trippen till Växjö i går. Men det humöret ändrades fort när jag kom hem och såg på fejjan vad Balen kommer att kosta i år. 650 KR!!!! Förra året kostade den 500, så fatta att man blir chockad över den höjningen! Det konstiga är bara att det är samma dj, sammar  lokal som har maten + att skatten på mat är sänkt så den borde vara billigare. Kan inte fatta det. Tänk på alla dom som inte kan gå på balen när det blev så dyrt. Jag tycker synd om dom stackarna.

Där rök också mitt sparande för en utlandsresa i vår.

Hade jag inte längtat i 3 år på Balen hade jag dissat den totalt dessvärre.

tråkigt att det ska bli så här.

/E*


the last of it

Idag börjar visst sista termin i Gymnasiet :) Skulle börjat igår egentligen men Våran glädje dödare till Lärare förstörde det för oss!!

Men Men,

125 dagar kvar till balen


148 dagar kvar till Studenten


Det kommer att gå fort, Eller??

/E*


Happy Birthday

Igår åkte Julia, jag och våra mammor till Växjö för att hitta balklänning. Snacka om att det är svårt!! hittade en som satt jättesnyggt, jättebra och jag kände mig jättefin, MEN! den var mörkgrön- grå typ och jag vill ha en ljus balklänning. Julia hittade massor olika och passade jätttebra i allihop. Men Vi kom inte hem med något. Jakten går vidare :)

Blev sedan 20-års kalas för kusinen, tänk vad tiden går :)

Grattis Igen SOFIE!!

/E*


Den 8 Januari

Går dagen kunde inte ha blivit bättre !! :) älsklingen min kom äntligen hem från Åre, så jag har saknat honom! Plus att han hade alla ben i behåll. Senare blev det 3 rätter middag med grannar, plus lite spel och allmänt mys och skratt. :D

Idag laddar Elin för första träningen på typ en månad. Men jag har varit duktigt och sprungit 2 gånger i mellan :)

Har även satt upp lite löften och mål för 2012 som jag ska gå in stenhårt för!! Det är dags att ändra på grejer nu!

Hopp och hej!

/E*



Heja Sverige

Gjorde plankstek åt pappa igårkväll, eller viltplanka blev det då det var vildsvin. Riktigt gott och äntligaen har han fått sin plankstek


Efter det blev det familjemys och kolla sportens årskrönika för att sedan kolla Hockeyn

Hela familjen hejade fram Sverige, då snackar vi hela ;)
Har jag nämt att vi är en sporttokig familj?

/E*



Arbetet fortsatte

Nästa uppgift var att fixa en skeetnice blogg till pappa. Självklart skulle den handla om jakt. Denna blogg måste åt minstonde ha världen grymmaste Header:



Håller ni inte med??

/E*


I just wanna lay in my bed

De mesta utav mina dagar består utav att slapp, vila och ta det lungt :) låter bra va? Ne lite saker blir allt gjorde men det är inte mycket kan jag ju säga. Förutm lilla jobbet som man måste ner till varje dag. Men det går. hela lönen går för tillfället till utlandsresan som för hoppningsvis blir av i vår.
Imorgon ska jag i alla fall jobba matte! (även om jag har sagt så hela veckan)
Imorgon blir det också Plankstek ála elin till lilla pappsen. som han har längtat

Längtar också lite efter min älskling som är i Åre för tillfället. Lite avis kan man ju också säga att jag är. Men bara lite ;)

Har idag fixat lite åt min kusin som inte är den mest tekniska. Fixat med hennes nya dator och designen för hennes blogg :) blev jättebra och blev sugen på att ändra lite hos mig med. Blir nog så snart :)
skulle också hjälpt henne med sin kamera, men hon hade visst batteriet hemma :S

/E*


it´s gonna be a good year

Det nya året har precis börjat och jag har redan massor utav saker att se fram emot :)

- älskling och jag ska åka utomlands
- jag fyller 19
- Det blir bal :)
- Siesta
- så tar jag studenten :)

Längtar mest till balen just nu :) kommer bli asgrymt
ska snart ge mig ut i jakten på den perfekta balklänningen. Jag vet att du finns där ute någonstans ;) Hoppas vi träffas snart.
Nu ska jag kolla CSI och fortsätta mitt så otroligt händelserika liv medan älskling gör backarna osäkra i Åre

/E*



Man får göra det bästa utav situationen

Den årliga pulkaåkningen på nyårsdagen, blev dessvärre inställd på grund utav att modernatur hade bestämt sig för att skippa snön i år. Men som rubriken lyder så var vi ute och grillade lite korv i lekparken istället. Men lite snö hade det allt kommit och då var vi ju tvunga att testa :)


Men så fort gick det dessvärre inte :/
Men vad gör man inte för att hålla vid traditionerna :)

/E*


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus