.....

Tonight my head is spinning,
I need something to pick me up.
I've tried but nothing is working,
I won't stop, I won't say I've had enough.



Name calling

Elin sitter för sig själv och funderar lite. Plötsligt kommer min hjärna att tänka på hur många smeknamn vi har på varandra i fotbollslaget:


typ alla har nått utom jag! har aldrig haft något. Jag menar vad finns det för smelnamn på Elin? eller Nilsson? har bara dom små smeknamnen som älskling ger mig, men dom är så elaka att dom räknas inte. Nån av mina närmaste? kom på ett bra till mig! Snällllllla?

/E*



soccer in my heart

idag gick man upp tidigt för att åka iväg och spela fotboll, var årets första match för mig och det gick helt okej. Vi åkte in med 2 lag, mitt lag vann första matchen med 3-1 och sen andra matchen blev lika 1-1. För mig gick det väl sådär, men bättre än vad det gått på träningarna. Inomhus fotboll är ju så jävla roligt med!!
mycket mer kroppskontakt, snabbare spel och mindre yta. Jag älskart!



blir inte lika roligt imorgon när första grus träningen äger rum, är inget fan av grus direkt. Men det skiter grusplanen i. Den bara:
- Mohaha, jag är en hårt grusig plan som gör att bollen stutsar massor, att det gör 100 gånger ondare om man ramlar och jag ser till att det är skit kallt ute så att man får svårt att andas!! mohaha
Blä på dig!

/E*


dinner time

Pappa lagade mat igår....

en pizza?? JA TACK!!


Bake time done!

 N  
Mjölkchoklad muffins vitchoklad frosting


Hallon & Marsipan Muffins


Banankaka med Glasyr


Hur kladdkakemuffins ser ut om man tappar burken :S



Men som tur va så hade jag några muffins kvar :) Phuu! nu ska jag inte baka på ett tag kan jag lova :P Underligt nog så har jag inte provsmakat särskillt många, kors i taket!

/E*


Friday Im in love

Sitter och har Naturkunskap och har titta på massor utav bakterier. Håller också på med ett grupparbete om Geografi och geologi och alla smarta gubbar som det handlar om. skriver just nu om roliga Pangea och känner att jag verkligen inte hade kunnat leva utan att veta att alla kontinenter satt ihop för en biljon år sedan. Jag kommer
att ha stor nytta av det i framtiden känner jag

 

Eller inte!! JO just det, Elin hade sin stora bakdag igår där faktiskt bara en sak misslyckades :D jag bakade mjölkchoklad cupcakes (som jag ska göra frosting till idag), marsipan & hallon muffins, kladdkake muffins med geléhallon fluff och banankaka med glasyr (den misslyckade). Idag ska jag göra klart den vita chokladfrostningen och så blir det en satts med Parisebullar, Mmmm!
bilder kommer senare idag. Ska också berätta om att Elin hade lagt ner massor av tid på att spritsa ut Geléhallon fluffet så fint på muffinsen och dekorerat på fint pärlströssel. Så går hon ner för att lägga dom i frysen. Vad gör hon? jo, hon håller på att tappa bunken, men lyckas rädda den innan den slår i golvet. det är bara det att muffinsen har rört på sig och all glasyr är flytit runt i hela bunken!!! Järnspikar också
Klumpiga Elin säger Hej då....

/E* 


Design change

kände för att få in lite vårkänslor på bloggen nu, för jag längtar lite dit faktiskt. Är rätt trött på all snö och all kyla! det var -14 när jag gick hemifrån i morse. Jag tror att det är för att snön kom så tidigt i år som gör att man redan är trött på den. För när man tänker efter så ville man alltid ha snö till sportlovet innan (Det är 4 veckor kvar tills det!!)

NYA!!


Gamla!

tror att jag ska göra flera olika header så att man kan byta design lite oftare :) roligt när det händer lite här. eller vad tycker ni?
Nu ska jag spela Pictiono!!

/E*


Im save up high, nothing can toch me

Blir mycket gjort den här lektionen :P skulle ha spelat rockband men skivan glömdes :/ så vi får väll hoppas att tiden går fort.
I eftermiddag ska vi börja med kalkylering, känns väldigt roligt (inte) men, men. Massor av lärare på skolan är sjuka, men dom är minsann inte sjuka när vi ska ha dom :( attans råttsvans!
I eftermiddag så blir det bakdag :) ska göra parisebullar, cupcakes, banankaka m.m. Så tänkte jag lämna all disk till älskling med ;) kanske!

/E*


Dagens problem

allt inprincip! Inget har gått som det skulle idag


Dislike

Precis gjort redovisning om lilla Henri Fayol och administrativa skolan inom administrations historian. Låter väl roligt va?? Det roliga var att vi hade delat upp arbetet i min grupp så att alla gjorde olika delar :P Men så idag så var det bara jag i skolan av alla i min grupp :S men ändå så så var jag tvungen att redovisa allt plus att jag fick söka upp faktan om allt som dom andra hade :@ GILLAS INTE!!
Men det gick väl helt okej, ändå :/ inte direkt toppbetyg. 
Hatar när lärare inte kan ha lite medlidande och när man kommer i grupper som inte vill som jag vill!!
BLÄÄÄÄ!!!!!!!!!

/E*


Privat practies

Dagen började inte riktigt som vanligt idag :P istället för att ta bussen så åkte jag med min granne upp till min tredje körlektion :) Gick mycket bättre än innan och på nått sätt så känns det mycket skönare att köra på körskolan än att köra hemma. Är inte alls nervös längre, vilket är hur skönt som helst :) Nu måste jag ta tag i att träna mer hemma också även om det inte är så roligt.



så att man kan få det deär med körkortet överstökat. kom till skolan 1 och en halv timme senare och fortsatte direkt med engelskan. Elin måste plugga hemma denna vecka!!!
Nu väntas ekonomi och senare fotbollsträning :D om mina ben orkar med :/ haft typ världens träningsvärk i hela benen i 2 dar, men har inte gjort nått ovanligt ansträngande eller nått sånt!?

/E*


Bake time!

ÅÅÅÅÅååå, jag är så sugen på att baka något just nu :) kanske några muffins, kakor, bullar, cupcakes eller varför inte en tårta? Får se till att handla lite så att man kan ha en bakdag nån gång den här veckan :) Jag önskar verkligen att man kunde göra sånna där riktigt fina och verklighetstrågna tårtor som vissa kan. Sett massa bloggar med hur fina tårtor som helst


fast sen kommer man ju på att dom har alla verktyg så att allt går mycket lättare för dom och dom kan ju verkligen sin sak med, men man kan ju försöka :)
Men några cupcakes ska jag nog baka, om jag har några braiga formar :) Hittat massa goda recept med, så vi får väl se!

Min sockergris till pojkvän kommer ju att uppskatta det i alla fall ;)
så det är bara att komma på fika när ni vill :D (efter min bakdag såklart)

/E*


the snow is falling

i fredagskväll så åkte granskapet iväg för att åka skidor :D var väldigt underhållande eftersom att min älskling plus hans gamla klasskamrat aldrig åkt innan. Gick väl inte så bra ibörjan men dom var så söta när de sakta men säkert tog sig ner för backen.  Jag var väldigt imponerad måste jag säga (dom är ju faktiskt 21 och 22 år) Inga brutna ben blev det (bara en stav XD) hahah

/E*


Dagens happy face

FREDAG!!!!


the other side of the door

Kul att Elin glömde sin skolväska igår i älsklings bil. I väskan låg min plånbok, datan, busskortet, redovisningspapprerna m.m. Tyvärr kom jag inte på det förrän jag skulle till bussen :S så det var bara att åka till skolan där jag inprincip inte kunde göra nått alls. Som tur var så klarade jag mig ganska bra. Sen åkte jag hem till älskling och där blev det att sätta sig och plugga :P  satt i 2 och en halv timme och är nästa klar med uppgiften.

Jag mådde inte så bra igår så när jag kom till lägenheten så hade älskling köp blommor och chokladhjärtan till mig för att muntra upp mig:D snacka om att jag blev glad! han är för underbar.

/E*



Plugg??

Hmm?!! Älskling ringde igår och sa att vi var bjudna på fika hos hans pappa och hans sambo :) så det blir att åka dit efter skolan tror jag. Älskling har visst namsdag idag så det var därför vi blev bjudna. Så jag tar nog med mig min lilla ruffs tuffs till hund så att han får träffa Rutger ( deras Shar Pie som är sjukt söt och gullig). Så han kanske kan lära mitt busfrö lite vätt. Så får se hur mycket pluggande det blir, kanske senare ikväll :/ Sen nämnde min älskling att det är våran onsdag idag(självklart kom jag ihåg det, kanske) så det passar ju perfekt. Efter som att vi nästan bara syns på helgerna, så har vi bestämt att en dag varanan vecka ska va bara våran dag(om vi båda hade haft bättre minne kanske det hade gått bättre :P)
hahah, men jag älskar dig mest min Henric <3

/E*


Grammisgalan!!

Grammisgalan igår var så jäkla rolig så det finns inte :D Kändisar överallt och galan var också jättebra. Jag var värdinna, så vi tog hand om alla kändisar på 3 våningens övre plan och sedan vid entren när de skulle vidare till middagen. Det var hur häftigt som helst att bara gå runt bland alla kändisar asså.

Tyvärr var man ju tvungen att vara proffisonell, så inga bilder eller atografer, men man har ju massor av minnen i alla fall.
Allt annat utom galan var förövrigt piss! sov knappt 4 timmar efter som på gymnasium i Stockholm släcker man inte lamporna efter som att då kan någon bryta sig in, så då ställer man in lamporna så att ingen kan släcka! så det var jätteroligt att försöka att sova i ett upplyst rum! plus att jag mådde jättedåligt, så usch på det!
Har för övrigt också ätit mitt livs första Macaron!!

och dom var supergoda :) så det blev några stycken kan jag lova :)
kom ju hem inatt så i skolan idag var man inte allt för pigg. Så imorgon blir det Elins stora pluggar dag eftersom att hon har varit lat
over and out

/E*


.......

I will be all that you want and get my self together
Cause you keep me from falling apart
All my life I’ll be with you forever
To get you through the day and make every thing OK



jobb sökes!!

äntligen fått fingrarana ur röven och sökt dom första sommar jobben :) blev några stycken på Astrid Lindgrens Värld, så man kan ju hoppas :) också skrivit CV och personligt brev som ska skrivas ut så att man kan söka flera jobb, för i år ska jag bara ha ett sommar jobb!!!


Ikväll blir det att bara rå om man älskling <3 begravningen för hans farfar har varit idag, så han kommer nog inte att må så bra. Tur han har mig :)

/E*



Dagens beroende

Pictino!!! nytt facebookspel där man ritar och gissar. Hur kul som helst när typ halva klassen är med :D



one life, One piece


tycker att dom är så häftiga och läckra så det är sjukt! skulle gärna vilja ha en att gosa ner sig i (när inte pojken min har tid) vore hur mysigt som helst. Men problemet är bara att dom är så satans dyra! plus att jag är ganska lång och smal vilket gör att jag nästan alltid måste prova kläder, så att dom sitter bra :/ men, men. Får se om dom har någon affär i Stockholm så kanske jag kikar in lite :D Nån som vet om dom har det? i sånna fall vart?
jag får väl gå med mina gamla vanliga mysbyxor och hoodtröja, SÅ tråkiga ;D

/E*


Design byte

Äntligen blev det en ny header till bloggen och lite små design förbättringar. Mycket bättre blev det i alla fall, tycker jag :) håller på och leker lite i photoshop och gör lite nya headers så nu blir det lite oftare byten på den förhoppnings vis :) här är skillnaden:
Före:

Efter:


Nå vad tycker ni? ett bättre byte?? eller var den gamla bättre?

/E*


Dagens planering..

Battle of the bands, rockband!! kommer bli asgrymt


Psykologi, hell yeah!

snacka om rolig psykologilektion alltså :) hahaha, vi pratade om massa olika situationer och hur man skulle välja om man var i dom. det var typ pest eller pina situationer. Det var intressant  och höra hur alla tyckte. Men lektionens höjdpunkt var självklart våran lilla Bäxs som väldigt ofta pratar innan hon tänker XD
några av lektionens citat:
-" om man svälter så dör man väl?"
- "gick iväg ungen bara, dör hon så skickar vi iväg nån av dom andra"
- " vad är en rapartist?
- "jag skulle sälja min ungar"
ja vad ska man säga??

/E*


Rocket Scientist

Våran lärare är inte här idag, men självklart så har han fixat en skitsvår uppgift som man skulle behöva massa hjälp med som vi måste göra :/ okej är väl inte så farligt, förutom att vi bara har typ en och en halv lektion på oss och att det ska vara typ 5 sidor! lätt när man inte kan få någon hjälp. Och vad läser vi om?? Administrationens Historia och Henri Fayols organisationsteori. Låter roligt va? Men har skrivit rätt mycket så tror att jag åker hem med tidiga bussen idag, när man för en gångs skull kan :)
får nog bli så :D

/E*


Dagens jobbighet

att få igång min hjärna till sin vanliga kapacitet efter jullovet, inget roligt alls kan jag lova


Back on track



så var man tillbaka i skolan igen och förutom att det är roligt att träffa alla underbara klasskamrater igen, så är jag inte alls pepp på skolan. Hade mer än gärna luggit kvar i min sköna säng, men,men, thats life. Hur ska det gå sen när man har jobb och inte har några lov längre :S fy säger jag bara. Men det är väl tur att jag inte är där riktigt än.
Känner mig inte heller direkt pepp på ekonomi i 3 timmar i eftermiddag. Men som tur är har en lektion försvunnit från schemat den här terminen :D Så då blir det psykologi istället. Plus att man är klar med näthandelskursen också så nu blir det naturkunskap. Så för hoppningsvis så slutar man vid kvar över 11 på fredagarna fram över :)
så alltid något positivt :)
ne nu ska jag tillbaka till uppgiften i Engelska B
så herrå

/E*


Tears in heaven

Igår vart det mysdag med familjen Petersson. Älskling och hans pappa var och åkte gocart medan jag och hans systrar fixade en 3 rätter middag. Nea gjorde förrätt, amanda varmrätt och jag efterrätt. vi spelade lite spel och lite när resterande kom :) Var hur roligt och mysigt som helst.
Sen i morse blev det kyrkan där dom läste upp älsklings Farfars namn. Han hette Olle Petersson, och under gudtjänsten var det också ett dop. Vad tror ni dom döper ungen till? Jo OLLE!! Hur stor är chansen liksom?

Vila i frid

/E*


Vi drar till fjällen!

nja, kanske inte fjällen, men valbacken i alla fall. Det var också vinterns första åka för mig, och det tar alltid lika lång tid att vänja sig vid pjäxorna. Men gud så roligt det är :D Fick även prova det nya skidstället och det gick så mycket fortare med det än med det gamla :P



Fick även agera skidlärare för Lisa som aldrig åkt innan, men hon var jätteduktigt.
Sen åkte älskling och jag på inflyttningsfest hos hans gamla klasskamrat. var väl helt okej :P

/E*


no party for us

Haft några underbara dagar med min skatt :) Vi skippade festandet, bara för att metro är såååååååååååå, tråkigt. lär förhoppningsvis bli roligare om ett par månader när man är 18 och kommer in på pubben :) Så vi gick ut och åt lite istället, blev kinamat, love it :D hur gott är det inte? Hade gärna provat den Mongoliska Buffén om det inte hade varit så lång kö :P måste göras nästa gång.
Idag har älsklingen min skottat massor av snö på hans pappas verkstad och hus, så dom har hållit på hela dagen, medan jag har varit inomhus med hans pappas sambo :)
              -  
Imorgon ser vi fram emot vinterns första skidåkning :D kommer bli kanon (Y)

/E*


Click!


--------

------------

------------
/E*


Song for no one

Nu är Julen utkastad för denna gång, så tänkte att det var dax att ändra Design på bloggen. Blev dessvärre den gamla, men ska göra en ny snart när jag årkar och har fotat lite mer :)
Sista veckan på lovet, känns sådär faktiskt. Även om jag inte gör särskillt mycket alls, men,men.
Men min julklapp har kunnat underhålla mig :)


Fick säsong 7 (har alla andra säsonger) Har även missat slutet på denna såsongen när den gick på tv så jag har varit fastfrusen framför DVD:n. Men det finns ingen bättre serie! det är så bra :D!!
Laddat hem några nya typsnitt nu med, så nu blir det förhoppningsvis lite finare i Bloggen :)
Ciao!

/E*



Årliga Pulkaracet!

Varje år sen vi har varit små så har alla grannar med flera åkt pulka tillsammans på Nyårsdagen. Och det är alltid lika roligt varje år. I år var inget undantag.



 FÖRST NER VINNER!!


Gladast av alla var Keno som sprang upp och ner för backen som en galning efter varje pulka. Men han såg minsann till att alla kom upp för backen.

/E*


Dagens Looser

...JAG!! Smarta Elin går bort med älskling till hans mormor och morfar för att hämta linsskyddet som jag glömde där i typ onsdags. (det är ju inte första gången jag glömmer nått eller så). På väg hem igen så säger jag till min älskling
-" jag måste bli bättre på att komma ihåg saker och inte glömma grejer överallt"
jag hinner ta fem steg innan jag kommer på att jag glömde vantarna jag hade på mig hos hans mormor och morfar XD

/E*


Happy New year !!

Nyår blev väl sådär lyckat enligt mig. Kändes som man var överallt och ingenstans och var hemma runt halv två - två. Men jag fick fira tolvslaget med min älskling, så det var det bästa <3 Blev lite middag hemma hos mig, blev bara 2 på grund av sjukdom. Sen vidare till Förfest och sen via buss in till stan. Där var allt bara huller om buller kändes det som men lite mysigt ändå.
Istället för nyårslöften har jag gett mig själv några tankeställere som jag ska påminna mig själv om. Kan behövas, för 2011 ska bli ett bra år, det är en sak som är säker :D

/E*


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus