Dagens Lycka

kom till skolan förbered på att ha samma tråkiga lärare hela dagen med konferens & reception och historia. Men så insåg jag precis att lektionerna var utbytta och vi har samhäll på förmiddagen istället :D Ren Lycka!!
Även om jag inte slipper undan honom på historian.  Tänk vad lycklig några småsaker kan göra än.

/E*



Tänd ett ljus

Första advent är äntligen här! Första ljuset tänt på staken, bara fyra kvar till jul. Detta betyder också att det var julskyltning idag :) där luciakandidaterna skulle visa upp våra snygga nunnor :) Synd bara att det inte har kommit någon snö än :( 

 Känner mig väldigt skoltrött nu för tiden och jullovet får gärna skynda på mer. men då kommer nästa problem. vart ska man ha praktik???
Många frågor som kräver svar. men för övrigt så skjuter jag alla åt sidan och myser ner mig i sängen med ett glas varm oboy :)

/E*


För tomt

inte lätt att komma hem i fredags när det var så tomt i huset. bara en liten bebis som mötte en vid dörren. så ska det inte vara! Men så är det nu. Tänk att en liten vovvsing kan lägga sig så hårt på hjärtat. Jag har ju haft honom bredvid mig under halva mitt liv.

Vila i frid älskade vän

/E*


wake me up, when November ends

Efter att ha pysslat med älsks syster och styvmamma igår är jag jättetrött i huvudet. vi gjorde fina kransar till dörren och att ha inomhus :) passar jättebra till julen. Men det blev sent och Elin kan inte direkt gå och lägga sig så fort hon kom hem så det blev senare än tänkt. men jag överlever väl. Ska slänga ut en bild på mina kransar när jag kommer hem. :)
Vilket är om exakt 2 timmar och 33 minuter.

/E*


starchild

snart första advent :) helt sjukt vad fort tiden går :) snart är det ju jullov med. Fuskstartade lite i tisdags i älsklings lägenhet och hängde upp julstjärnorna :) blev kanon


längtar massor tills det börjar närma sig jul. det är absolut den bästa tiden på hela året :)

Var för övrigt på första luciaträningen igår, om jag behöver öva kan jag ju säga! det är ju en sak när man sitter hemma och tränar i sin egen lilla tornart, men helt plötsligt har man ett piano som bestämmer. inte helt lätt när man inte sjunger så mycket, men det går nog bra.

/E*


Världens sötaste unge

Är för tillfället Vincent som var med i 112, på Liv och Död. han var på sjukhuset för att han hade ramlat på Mc donalds. Så detta avsnitt igår och blev helt förtrollad. hur söt som helst var han.


"- jag var på Mc Donalds, så ramlade jag ner i det hårda golvet när jag skulle hoppa till mattan. Sen åt jag en Fiskburgare, med ost och dressing!

kolla på Tv4play.se

/E*


Loca, Loca

Efter att skippat träningen i söndags pågrund av sjukdom så var jag på fötter igår igen. Vad gör vi då om inte fotbollsworkout!! plus att vi bara var 10 st :P men jäkligt skönt efteråt. Sen drog jag ner till min älskling och sov där. det är det mysigaste som finns. plus att det finns inget bättre än att vakna vid 2 av att klockan ringer och man vet att det är han som måste gå upp och jag kan sova i 4 timmar till :D

 vissa har det bra :)

/E*


I just wanna lay in my bed

sitter i skolan nu och lektionen har inte ens börjat, men jag håller redan på att somna. trodde att jag skulle vara utvilad efter att jag hade värsta slappdagen igår eftersom att jag kände mig sjuk. Men nee, fortfarande lika trött! det ända jag orkade göra igår var att gå på bio. Såg äntligen Breakning Dawn!!
Hur jäkla bra var den inte? de där 2 timmarna bara flög förbi och jag kan knappt bärga mig tills del 2 kommer ut.

jag vill också gifta mig där Alice planerar hela kalaset, åka på smekmånad till en helt egen ö. jag vill också bo i familjen Cullens fantastiska hus och ha en killa som gör allt för mig. Men det sistnämnda har jag faktiskt! Så jag är ganska lyckligt lottad i alla fall.

/E*


cupcakes in my <3

I fredags läjde mormor in superbakaren för att hon skulle ha lite kalas. detta blev resultatet:

Två olika sorters cupcakes :) riktigt smariga blev dom.


Vaniljcupcakes med geléhallonfluff & chokladcupcakes

/E*


Kusinbarn

NEEEEEEEEEEEEEEEJJ!!! när jag kom till skolan så var dokumentmappen helt plötsligt tom!!! snacka om att elin fick panik just då. Men som tur är så har vi världens bästa datorhjälpare Stoffe på våran skola! så han räddade min dag.
kom på förut att jag har glömt att berätta att jag fick ett kusinbarn förra veckan :D


Alfons eller Samuel, blir nog namnet på denna lilla gosse! Världens sötaste. Ska för övrigt få ett till kusinbarn om ån månad och ytterligare ett i maj nästa år :) Släkten producerar!

/E*


Jul, Jul strålande jul

Var lite lokal TV-stjärna igår när tv4 kom för att hälsa på och prata politikerna till rätta! om det hjälpte lär vi väl märka. Sitter för tillfället och har samhällskunskap och lyssnar på julsånger. mest för att jag ska lära mig dom till Lucian, men längtar redan till julen!




Det är inte ens första advent och jag är redan taggad till julen, det börjas i tid. de flesta julklapparna är faktiskt inhandlade också. Så tiden för gärna gå lite fortare nu!

/E*


Lucia

Hultsfred Lucia – 3 –

 

Namn: Elin Nilsson
Ålder: 18 år
Vilka tre egenskaper beskriver dig bäst: Charmig, sportig och påhittig.
Vad gör du på din fritid: Jag spelar fotboll i HFK/Lojals damlag. Annars gillar jag att fota, mest utomhus och att baka.
Vad går du för program på gymnasiet: Tredje året på musik och eventprogrammet på Gymnasium Rock City. Jag går där för att det är en grym skola och man får göra så mycket.
Vad skulle du vilja jobba med i framtiden och varför: Jag har inga exakta planer, men jag har funderat på trafiklärare, guldsmed eller fotograf. Men först vill jag ut och resa.
I december firas både advent, Lucia, jul och nyår. Vad gillar du bäst och varför: Jag älskar julen och allt som hör till, pepparkakor, julgran, julklappar och att umgås med släkt och vänner. Dels för att den kommer som en rolig avslutning på året, dels för att det blir en sådan stämning i decembermörkret.


Ni som bor i Hultsfreds eller i närheten och har tillgång till Vimmerby tidning. RÖSTA PÅ MIG!! Jag vill gärna bli hultsfreds Lucia 2011!!


Här är alla kandidater :) Skulle väl se rätt bra ut om det blev som på bilden ;)

/E*


Ta inte kort från vårat korthus. Det rasar då!!!

skolan är just nu en plats med ledsna miner. Ingen vill lämna våran kära byggnad och våra älskade klassrum. Men som det låter på kommunen så vill dom helst ha oss borta till januari!! Hur tröga är ni!! Men vi försöker att hålla humöret uppe och hoppas att kommunen ändrar sig :(

Men det är inte lätt!

/E*


Kommunen har lyckats igen

Humöret gick från toppen till botten imorse!!
Kommunen vill flytta våran älskade skola upp till det vanliga gymnasiet :( inte okej. Men som tur är kommer inte jag att drabbas efter som att man tar studenten i vår. Men det kommer suga för dom stackare som har både ett och två år kvar.
det kommer sluta GYRO kommer att bli estetprogram om några år och sedan kommer allt att läggas ner. Sorgligt men vad ska man göra.
Det var detta vi var oroliga för när kommunen köpte oss. farhågorna har blivit besannade.
eller dom kommer att bli nästa år

/E*


Årsfest!!!

Igår var de Årsfest med bästa fotbollsbrudarna för hela slanten!! Förfest hos Jåssan, sen middag och prisutdelning, lite mellan fest hos Jåssan och sedan ner till pubben :) Kunde varit lite roligare där nere, men tack alla favoritbrudar för en rolig kväll!!

Elin blev också stolt ägare till ett träningspris och priset för årets damlagsspelare 2011!! snacka om lycklig tjej.

Nu ska jag dra in till Vimmerby och shoppa lite :) Så see you later

/E*


Dagens Uttryck

Dagens uttrycsk:

Vad gör man om man får sin Iphone stulen? Man går hem och super sig full och käkar choklad! precis som när man blir dumpad av pojkvännen!

" Men att bli av med Iphonen är värre än att bli dumpad av pojkvännen. En pojkvän kan man ju bara skaffa en ny"!

/E*



Pepparkaka??

känns jäkligt skönt nu!
Historia uppsats klar!
redovisning marknadsföring klart!
samhälls uppsatsen klar!
Matten klar!

Så nu kan man börja leva lite igen :P
eller så kan man göra som amanda. göra sig redo för pepparkaksbak!


Eller?

/E*


Dagen som den blev

Dagen igår:

- åkte till skolan
- blev ett spontan besök hos tandläkaren
- hade redovisning
- lunch
- privat mattelektion i matte C (jag var den ända i klassen som var på lektionen)
- åkte hem
- åkte sedan tillbaka för ett hemligt uppdrag :)
- åt första lussekatten för i år
- åt räkmackor
- gick och la mig hos älskling

Så nu vet ni (Y)

/E*



alla kan vi hjälpa på nått sätt!

Diggar den här stickarklubban as mycket.
Efter att den stora oljetrålen gick på grund utanför Nya Zeeland så blev många djur lidande. Pingvinerna allra mest genom att deras fettlager på fjädrarna försvunnit av oljan. Detta gör att deras kropp inte längre är skyddade mot vatten och kyla. Så då bestämde sig en stickarklubb att hitta på ett sätt att värma pingvinerna:

genom att skicka ner 1000 koftor till dom! hur söta är dom inte?? och dom ser ju glada ut med faktiskt :P
Så ja, alla kan vi hjälpa till på olika sätt!
Stor tumme upp för stickarklubben!

/E*



Back where we belong

Så var man tillbaka till verkligheten efter ett kanon lov, även att jag inte har kommit iväg någon stans :) men vem säger att man måste åka iväg för att ha roligt.
dessvärre skulle jag ha pluggat mycket mer under lovet än vad jag faktiskt har gjort. väldigt dålig, men det var ju faktiskt lov!
Så ikväll och imorgon blir det allt att plugga! Usch!! fast det känns rätt bra att jag är ledig imorgon, så då har jag hela dagen på mig.
Men nu fortsätter livet in the school

/E*


Plus i protokollet

Gjorde en överaskningsmiddag igår för mitt hjärta. På meny var det:


- Plankstek ala Elin
- halloncheesecake i glas

så man kan säga att jag drog in lite extra flickvänspoäng den kvällen. Men va gör man inte för mannen man älskar? om inte allt.
Nu ska Elin återgå till den roliga Antikuppsatsen.
Yeah!

/E*


I rather fight with you than love anyone else

Haft en kanon höstlovsdag som spenderas mestadels med hjärtat mitt. Blev även en sväng till willy:s med bästaste farmor och lite räkmackor och mys efter det :)
låter inte som så mycket
men även det lilla av det goda gör mig lycklig :)

/E*


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus