dagens uppdate

Näsan rinner som en vatten kran, halsen är tjock och hela kroppen är dö trött. Nu kom den där höstförkylningen :( Det blir ju inte bättre av att så fort jag somnar snarkar jag som 3 stora brunbjörnar tillsammans! Men det gåt ju över som tur är!

/E*


En ny bästa vän

Allt började som en helt vanlig morgon. Jag tog sovmorgon, gick upp för att äta frukost. Som var en ordentligen en för ovanlighetens skull. Jag går ner för att klä på mig och gå en promenad med hunden. Men jag han bara ner förrän magen började krampa :S Så jag har spenderat min förmiddag i säng med spyhinken som min bästa kompis!
Men nu mår jag mycket bättre och har faktiskt kunnat äta lite taco och ananaspaj :)
Så jag ber till gud att jag ska bli friskt till fredag då det är match och lördag då det ska cyklas!
 
/E*


När det inte blir som man tänkt sig

Jag hade hela gårdagen planera för en gångs skull. Men de planerna fick allt vänta för vi 7 på morgon fick jag hoppa in och jobba. Det var skönt att få jobba lite faktiskt.
Så frisören fick vänta tills idag.
Men när jag går ner till älsklings lägenhet för att hämta bilen så var nyckelskåpet tomt!! Tydligen hade älskling fått med sig nyckeln så den stod på hans jobbparkering. Som tur va så kom jag på att det gick en buss vid om några minuter, så jag fick springa. Men jag hann med den så jag kom bara 3 min för sent till frisören
Men det gick bra och nu kan jag se igen med luggen nere så det blev kanon! plus att utväxten försvann.
När mamma sen hämtade mig tog vi en sväng förbi golvmästarna för att hämta tapeter. Äntligen ska vi få till lägenheten lite, i alla fall köket och tv-rummet om allt går som det ska :D Kommer bilder på resultatet!
 


Ett fel närmare rätt

Gårdagen slutade att jag stressade som en galning!
Gick upp tidigt för att åka till Alvesta och spela match. Som slutade jättebra med vinst på 5-3. Vi kunde väl ha spelat lite bättre, men vi fick 3 poäng med oss hem.
Precis efter duschen såg jag att jag hade 4 missade samtal från jobbet som ville att jag skulle hoppa in. Så jag fick stressa som en galning hem.
Men jag hann i tid, så eftersom att jag jobbade istället så blev det ingen marknadsfest för min del. Men det är ju bättre att tjäna pengar än att göra av med dem ;)
I morgon ska jag äntligen till frisören igen så att jag kan ha min lugg som vanligt utan att bli blind. Plus att utväxten äntligen ska bort :) blir nog kanon!
 
/E*


Somewhere over the rainbow

Precis hemkommen till min sköna säng! Jag, mamma, Lisa och Carina har varit och ätit lite kina mat och lite efterrätt på det. Sedan tog vi svängen förbi förmarknaden för att kolla läget lite. Det var inte så mycket att ha, vi var mest ute efter godis, men dom hade plockat ihop.
Så vi begav oss hem igen. innan vi släppte av Carina och Lisa stannade vi till vi Lisas syster hus. Dom helrenoverar ett gammalt hus. Snacka om att jag blev sugen på att ha ett hus jag med!! Men det får allt vänta ett antal år till. Men det vore mysigt att ha ett eget som man kan fixa helt som man vill och som kommer att finnas där jämt.
 
/E*


It´sme and you against the world

Put your heart in it.
You can go the distance.
Me And You Against The World.
Sky is the limit.
Push to the finish.
Me And You Against The World.
We did it for love.
We tried and we won.
We'll never give up.
It's Me And You Against The World.

/E*


Helsingborg Del 4

Efter att tagit båten tillbaka så slappade vi lite på hotellrummet innan vi gick ut på stan ett tag
 
Vi hittade en kanon bra restaurang med uteservering inne i stan som hette Haket. Kanon god mat och bra service. Jag ät grillspätt med oxfilé och kyckling. Det var kanon gott
Efter maten tog vi en tur nere vid hamnen. Kvällen var perfekt, kanon väder och världens bästa sällskap
Det råkade vara någon sorts bilträff just denna helg så gatorna kryllade utav fina, häftiga, gamla och underliga bilar. Så vi tog en glass och kollade på dessa.
Inne på Pistashia åt vi annanasglass som var kanongod och dom hade massor utav fina bakelser
 
/E*
 


Me and you, just us to

Idag har jag och min underbara älskling varit tillsammans i 3 år <3 tänk vad fort tiden går.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta
Jag vill inte äns tänka på hur mitt liv hade sett ut utan dig
Du är min klippa <3
 
 
When you look me in the eyes
and tell me that you love me.
Everything´s all right
When you right here by my side


Dagens sötnos

Har jag världens sötaste kusinbarn eller vad?
Lånade bilden utav min kusin på facebook, hoppas det är okej!
Men Mateo är bara för söt! <3
 
/E*


Helsingborg Del 3 - Helsingör

Började dagen med vad som kan ha varit den godaste frukosten ever!!! Jag älskar verkligen hotell frukost :D Men efter som att jag hade fullt med att äta allt gott så tog jag ingen bild.
Som de äkta turister vi är så var vi ju tvungna att kolla kartan och vad staden hade att erbjuda. Vi bestämde oss för att ta båten över till Helsingör och kolla vad Danmark hade att erbjuda.
 
Vädret var väldigt mulet, men det var varmt och skönt ute så de 20 minuterna båten tog över var vi ute på däck. Vi kom faktiskt utomlands denna semster trots allt. Även om jag inte räknar Danmark som utomlands :P
 
  
Väl över i Helsingör gick vi runt och strosade lite och shoppade. En och annan glass blev också uppäten ;P
Helsingör var kanonmysigt
 
/E*


Dagens Ångest

Idag börjar alla i kommunen skolan igen. En del har redan börjat högskolan, medan vissa börjar om någon vecka.
Jag har ångest! Lika skönt som det är att äntligen vara klar med skolan och gå vidare med livet, lika tråkigt är det att inte ha den tryggheten längre med att man måste ta tag i sitt liv.
Den största ångesten är också att jag vet vad jag vill bli, men att jag inte kan börja plugga till det än.
Ännu värre är ovissheten om hur mycket jag kommer att jobba, när och hur.
Jag vill inte bli vuxen!
 
/E*


Helsingborg del 2

Efter att vi tagit det lugnt med varsin tidning ipå rummet så gjorde vi oss i ordning för middag.
Kvällens outfit:
 
Vi bestämde oss för att inte jaga restauranger i centrum utan tag en nere vid hamnen som hade uteservering. Bättre väder kunde vi inte heller ha :D
Vi beställde in lite dricka och varsin black & white som var kanongod. Jag prövade en ny X-cider som också var kanon god. Men senare blev det mer och mer folk, så servicen sjönk. Efterätt älskare och bakare som jag är var jag inte alls imponerad över pannacottan jag beställde in. Men vi var mätta och glada ändå när vi lämnade stället
 
 
/E*


Helsingborg del 1

Äntligen åkte älsklingen min och jag iväg på semester. Jag fick nämligen en hotellweekend i Helsingborg utav honom i studentpresent så dit bärde det av i fredags :D
 
Åker man längre än 3 mil måste man ha resegodis med sig, så är det bara! Eftersom att vi åkte 10 gånger så mycket så blev det en extra stor godispåse!
Vä framme i Helsingborg shoppade vi loss i Väla centrum, som är Sveriges stärsta köpcenter! Snacka om att det fans affärer!.
Det fans några butiker att välja på om  vi säger så. Men jag handlade faktiskt inte så jättemycket, men några småfynd blev det allt. Mest älskling som fyndade.
Sedan checkade vi in på hotellet som låg hur bra som helst :) precis vi havet, centrum, stationen och terminalen. Vi hade nära till allt!
 
/ E*


Lätt att jag ska pröva!

Att göra dessa i vinter. Hur coola är dom inte!
Hur lätta som helst att göra med.
Jag kommer ha vinterns häftigaste trapp uppgång :D
 
/E*


Snart!, Snart!

Dagarna de går och går
snart är sommaren helt slut och jag har inte ens badat i år än! Där gick den sommaren!
Men jag har ju mitt roliga kvar! Enda sedan studenten har jag längtat! Längtat efter att få åka iväg bara du och jag, min älskling. På fredag åker vi till Helsingborg över helgen :D Kommer bli superbra
 
/E*


Det var så nära!!!

Men ett silver är inte hela vägen
Men ett silver är inte illa pinkat (Y)
 
 
BRA KÄMPAT SVERIGE!!

/E*



For ever step i take

jag har varit väldigt inaktiv med min dqator i några dagar nu men jag ska försöka att komma igång igen :) Jag har faktiskt hittat på ganska mycket sedan sist. Jag vet att jag ska jobba ytterligare en vecka, känns så skönt!
I fredags blev det langos på ekvägen, så himla gott!
 
Igår gick dagen i ett. Gick upp kl 6 för att jobba. Sen blev det direkt hem, äta, packa väskan och åka vidare till Mönsterås för att spela match. Som inte gick alls bra tyvärr. Sen hem och göra sig i ordning för kräftskiva :)
 
Längtar så mycket tills nästa helg då älskling och jag äntligen åker på semester! Ska bli hur skönt som helst!
Det är också tänkt att vi ska till Ingebo hagar idag, får se om älsk kommer ihåg det eller ej. Det ska bli väldigt spännande!
/E*


.....

Min dag har inte varit särskilt händelserik för min mage har bråkat med mig hela dagen :/ Men jag ska bråka tillbaka och ta mig till träningen i alla fall. I morgon blir det jobb igen, en liten sväng på förmiddagen :)
/E*


days becomes weeks

Efter en hektisk går dag var det skönt med en rejäl sov morgon. Det var ännu bättre eftersom att jag fick lite sällskap :D (inte utav min pojkvän som man skulle kunna tro utan utav min lilla vovsing)
Resten utav dagen har jag spenderat pysslande med tackkorten som kom hem idag och i Silverdalen och busat med gullungar
Är troligtvis ledig imorgon med så då ska jag spendera dagen nere hos älskling och fixa lite :) Veckorna bara springer i väg just nu och jag längtar massor till nästa helg då jag kan slippa alla tankar ett tag och bara njuta. Det behövs verkligen nu
 
/E*


???!!!

Denna dag har gått i ett. Jobbade mellan 7.00 och 14.00. Sedan satte jag mig direk ti bilen för att köra till knektarvallen för att spela match. Som slutade till våran fördel, men vi kunde spelat lite bättre.
Efter detta var jag helt slut i benen och det fick bli en kväll framför tv:n.
Fick faktiskt mysa med min pojkvän i nästan en timme, framför en film som jag ville se!
 
Skrev jag verkligen det där????!!
 
Jo, tro det eller ej, men det gjorde jag.
 
/E*


Den 3 augusti 2012

Det här var sommaren som jag äntligen skulle jobba ordentligt
Det var sommaren jag skulle få använda mina härliga sommarkläder som inhandlades förra året
Det här var sommaren jag skulle ta vara på varje ledig dag och åka iväg någonstans
Det här var sommaren jag skulle få spendera med min älskling som äntligen hade en ordentlig semester
Det här var sommaren vi skulle gör massor utav roliga saker ihop och bara njuta utav varandras sällskap
Det här var sommaren jag skulle bada massor och verkligen njuta över den ordentligt
 
Det är den 3 augusti idag och sommaren är snart över. Sommaren har inte alls blivit som jag hade tänkt mig överhuvud taget. När jag varit ledig från jobbet har vädret varit kasst, vilket har resulterat vid att jag suttit hemma. De helger det har varit fest någonstans har jag spenderat på jobbet istället.
 
Men sommaren är inte riktigt över ännu, så jag hoppas att den ändrar på sig markant
 
/E*


Dagens värsta

hann inte mer än att vakna förän dagen började dåligt!
Hur stor ät chansen att man blir stucken utav en geting när man sover och sovrummet ligger ner i källaren utan några öppna fönster??? Väldigt stor tydligen.
Jag skulle bara vända mig om i sängen så stack den lilla elakingen mig på armen! Usch för getingar.
Så nu ska jag bara ta det lugnt fram tills det är dags för jobb ikväll. Efter det så blir det den årliga langoskvällen med grannarna :D
Längtar massor, för hur gott är inte Langos?!! :D
 
/E*


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus