Dagens lista

Saker som en pencilinkur förstör:

1. all träning som man tänkt att göra för att komma i form till beach 2012

2. första träningsmatchen för utomhussäsongen

3. Helgens drinkkväll som man såg fram emot

4. Den väldigt aktiva praktiken

5. 2 veckors fotbollsträningar

Mitt liv suger för tillfället!

/E*


Hur tänker dom egentligen??

Tog en sväng förbi läkaren idag tillslut. Konstaterade att jag hade högt infektionsvärde och att min hals lider utav strupkatarr :S Så pencilin i två veckor :S

Sen vet jag inte hur de där medicingubbarna som tillverkar pencilin tänker.

För när man har en infektion i nått sår så får man små runda tabletter. Men när man har strupkatarr och redan svårt att svälja så får man tabletter i samma storlek som 3 panodil ungefär. Smart tänkt medicingubbar, smart!!

/E*


Älskling vet vad en sjukling behöver




Han kan allt ibland, min lilla prins.
Synd bara att halsvärken inte vill ge sig. Hoppas på att jag ska kunna sova lite bättre inatt än vad jag gjorde igår :S Vill bara bli frisk :)

/E*


Jag orkar inte mer, vill inte vara kvar

bakslagen kommer allt fler och fler, allt tätare och tätare. JAG VILL INTE MER!!!

Trodde min hals hade blicit bättre efter en veckas vila, så jag började sakta men säkert att träna igen. Idag vaknade jag med en bultande hals som knappt gick att svälja med :S inte alls roligt. Så ingen träning för mig :( knarkar nu halstabletter och slänger i mig te och varm oboy. Kanske det ger sig innan torsdag så att jag kan träna nått den här veckan. Årets första match äger faktiskt rum då !!

Allt känns som rejäla slag i ansiktet! kan inte allt bara vända!

/E*


Vart jag mig i världen vänder

Den svenska björnstammen spelade på Metropol igår. Vilket betydde fest för hela slanten.
Men kvällen började med överraskningsmiddag för grannen som har fyllt 50 år. Så kina mat, vilket betydde vitnamesiska räkspätt och självklart JORDNÖTSSÅS!
Drog sedan vidare till förfesten med de bästa personerna. roligt att äntligen träffa alla igen.

Jag (som aldrig kan sitta still) Ellen, Becka och Lovisa
Kvällens outfit var förövrigt vitt lång leopardlinne, leggins och klackskor :D
Sedan vidare mot metro som för övrigt var slutsålt, vilket betyder att det var ca 1400 pers där. Ren tur att jag och syrran fixade biljetter precis innan vi skulle åka :)

Björnstammen levererade som vanligt :) Kvällen var lätt den bästa på länge. Jag behövde verkligen en sådan kväll. Riktigt bra kväll, förutom att mycket folk betyder mycket köer :S men vi var lika glada för det :D

/E*


Cakle time

I fredags fixade jag äntligen ihop min första tårta :) Blev jätte nöjd med den. Det blev också mormor, morfar, moster och älskling som fick vara försökskaniner. Den såg inte bara bra ut, den var god också :)

Bakat egen botten, fyllt spacklat och täkt den själv :)


Tårtan är gjord på ljusbotten, fylld med hallonsylt, hallon, vaniljkräm och grädde :)



Jag är faktiskt ganska imponerad utav mig själv :)

/E*


Lilllördagskväll

Efter den rubriken hade det sett jättebra ut med en bild på lite popcorn, chips och dipp m.m. Men så ser inte min kväll ut för tillfället :/ Men kanske skulle rota lite i skåpen hemma och se i fall jag hittar något ;)

Har spenderat eftermiddagen med att fixa ny design till bloggen med en ny header också. Men min blogg har ju varit lite knepig när det gäller designen, så den visar bara den nya designen när den känner för det :P Så ni får hålla utkik efter den.

Har för övrigt fyllt på min garderob lite. Var nämligen i Kalmar igår med Becca och shoppade loss lite :) Dessvärre så hade jag skrivit en lista med saker som jag behövde nya, men inte en enda grej utav dessa kunde jag stryka. Ibland har man otur. Får titta vidare inne istan imorgon istället :)

/E*


look like a hurricane


En tråkig dag som denna var jag ju tvungen att prova min nya såg från Ikea. Och Nej, jag ska inte gå ut i garaget och leta upp mig en planka. Men som tur var hade jag bakat en tårtbotten nu i helgen så denna ska bli offret för den nya sågen. För det är ju en tårtsåg :D

Å under dette paket med florsocker och assiett så ligger resultatet.

Fortsättning följer......

/E*



Mys, Mys

När matte och jag är ensamma hemma får man sitta konstigt och mysa lite i sängen ;)
Faktiskt!




Nedräkningen fortsätter!


77 dagar kvar till Balen :D


105 dagar kvar till studenten :D


Vi börjar närma oss !!!




/E*


.....

jag är bara så trött. Trött på att vara totalt osynlig och vara utanför dina tankar. Jag vill bara synas lite, bara lite. Det är allt jag begär. Att finnas i dina tankar och vara det första du tänker på. Att alltid komma i första hand för dig. Det är allt jag begär


punkter

- dagarna rullar på som vanligt

- Första praktik veckan är över, gått rätt bra tycker jag

- Skulle åkt skidor igår, men vädret är inte på min sida som vanligt.

- ska nu sitta framför tv:n resten utav kvällen och sura för mig själv.

- Kanske till och med blir framför Mellon

/E*



Alla hjärtans dag <3

Min alla hjärtansdag kunde inte ha blivit bättre. Första praktikdagen spenderades ute i skidbacken hela dagen. Hur roligt som helst. Jag var pjäxknäppare, skidlärare och mattant.

Sen kom jag hem och älskling kom upp till mig med världens finaste presenter <3

Tio röda rosor <3
 
4 chokladkakor till en chokladälskande elin. Eller det var fyra innan bilden togs, den fjärde försvan av en underlig anledning ;)

Fick även denna!!! Nu kanske ni undrar vad jag har för en pojkvän som ger mig en bit rundstav?? Men det var precis vad jag ville ha, en liten kavel utan handtag :D Tänk att han faktiskt lyssnar på mig när jag börjar babbla :)

Tack älskling för världens bästa alla hjärtans dag<3 älskaar dig av hela mitt hjärta!!

/E*


Pretty litle things

Denna helg har jag faktiskt haft ett liv :) vilket har betytt ingen upptadering. Men det har gått i alla fall :)
Men för er som undrar har helgen sett ut som så.

Fredag:
Fick tillbaka mitt andra prov i matte C. Bara 4 poäng i från fullpott. Det kallar jah asbra för att vara mig :) Blev sedan Vimmerby för shopping och sommarjobbssökande. Sen var det kalas för älsklings mormor, vilket också betyder att världens sötaste tvillingar var hemma :)

Lördag:
Tro det eller ej, men älskling hade jagat upp mig och vid 10 var vi ute och åkte pulka med tvillingarna. Stort kors i taket, eller i lägenheten som Henric sa. Men roligt var det ;)
Sedan blev det 50års kalas för hela slanten för grannen.

Mamma & jag fixade en utav tårtorna, Mamma bakade bottnarna medan jag spacklade och dekorerade. Såhär blev resultatet:



Blev ganska nöjd faktiskt trots några små skavanker. Får nog öva lite till. Nån som behöver tårta till någon så säg till bara :)

Söndag:
Slappdag på högnivå. Det behövde hjärtat och jag efter att båda varit genomförkylda hela veckan. Middag hos mormor, filmtittande och lite städning var vad som blev gjort denna dag. Helt okej tycker jag :)

Nu blir det Wallander och sedan ladda för Linköping imorgon ;)

/E*



Det ordnar sig, du kommer få se

Äntligen har jag lyckas få tillbaka hoppet om mitt projektarbete :) Tack världens snällaste Louise som ställer upp, du är guld värd.

Eftersom jag knappt kom ur sängen igår morse så blev det ingen sväng till skolan eller något prov. Men det blev det idag istället. Hur tänkte du Elin när du skulle ta dig igenom En 100 poängs Matte C kurs helt själv?? Men som allt annat som jag tar mig an så ska jag lyckas med detta med! Så är det bara.

Ne nu ska jag fortsätta min lyxvecka och se när jag åker in till skolan imorgon. Jag tar nog lite sovmorgon och åker hem tidigt ;D

/E*


Sjuk!!

Okej, säger bara en sak, Det är inte roligt att vara sjuk!!!
Usch!! självklart skulle jag bli det när jag minst behöver det!!

Men som en liten lättnad så var jag hos frisören igår, så lite snyggare är man allt, om man räknar bort den snoriga näsan och de trötta ögonen!

Så ingen träning för mig igår. Fick vara hemma på mammas ljusparty istället. Kan ju säga att det är ju inte min grej direkt. Kanske blir mer när jag har flyttat hemifrån.

Nu vill jag bara bli frisk så att man får sova nått på nätterna!!

/E*


Helgens värsta

Kl 9 vaknade jag utav att min älakling petade på mig. Inte jätte populärt i mina ögon då jag kom hem för 3,5 timmar sen! Men att bara sovit några timmar var inte värsta. Vaknade upp med världens tjockaste hals och en gnytta feber. Inte okej!!

Så så har min helg sätt ut. legat i min säng och har försökt att sova av mig febern och hostan. Det där med att vara sjuk är inte min grej. Just för att jag inte varit det på ca 1 år.
Har man bra imunförsvar så har man :)

Ska försöka sova vidare så att resten utav sjukdomen försvinner

peace out

/E*


Manifest

- Bussen lämnade skolan 07.00. Det var skit kallt ute och massa teknikgrejer skulle lastas. Inte kul

- 4 timmar i en buss är ingen hitt om man inte har med sig bra grejer. Det vill säga en bra bok, massor utav godis och god dricka


- Man behöver också många mackor, speciellt tunnbrödsrullar med skagenröra och gurka :D

- Man borde heller inte äta upp alla mackor första timmen, Ingen bra idé

- Väl framme vid Nalen var det uppriggning för Medias del, medan Event delades upp på olika uppdrag

- Föreslå inte dig själv till att fixa deltagarlist till Seminarium. Det är kallt att stå 3 timmar vid en dörr som öppnas hela tiden. Speciellt när vi inte hade så mycket att göra

- Nalen har väldigt god mat till sina arbetare. Måste ha ätit världens godaste sås ever!

- Efter att Galan börjad ståd vi i ca en halvtimme vid dörren och delade ut programblad och ölbiljetter. Bra val är att ta på sig en jacka då. är det -17 ute blir det ca -10 inne med mycket folk i rörelse.

- det mest intressanta med galan var att titta på medias arbete, för det vi gjorde kan jag inte direkt kalla arbete.


- Så ska du på manifest galan med världens bästa skola, Gå Media!

- plus att komma hem kl 05.30 på morgonen och sätta sig i en iskall bil är ingen hitt.

Så slutsattsen är att jag kunde ha levt utan denna upplevelse

/E*


all good things comes to an end

Denna vecka har inte direkt varit stressig :)

Måndag: Tårtkalas & redovisning i historia
Tisdag: Reklam redovisning och sluta vid 11
Onsdag: började matte 12.15, slutade vid 14.00
Torsdag: Samhällsredovisning vid 12.15, slutade vid 13.00
Fredag: Stockholm och Manifestgalan :D

Förutom en obegriplig uppgift i Måndags och en grusträning i ca - 12 grader idag så kan man kalla detta en bra vecka :) Om alla kunde vara såhära

/E*


when it´s dark, it´s really dark



Cake time



Här kommer en bild på måndagens fjäsktårta. Tycker att det blev rätt bra för att vara min första tårta ever :) Men får nog träna lite mer. Men Morfar hade inget emot att ta hand om resterna efter tränandet ;) det är tur att han ställer upp :)

/E*


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus