When it was good

suttit och myst massor med mina små sötnosar. Keno låg i min säng medan Figge satt neranför och blev klappad. Dom är för söta mina små vovvisar :)


Blev en bild på min gamling :)
Ikväll blir det julklappsbyte med bästaste Becca och lite Harry Potter maraton, får se hur många vi hinner med :)
nu ska man åka iväg och handla lite till imorgon!! då blir det FEST!!!!

/E*


I want money money

Inte helt fel med en sväng in till Kalmar för att shoppa loss lite på mellandagsrean :) Det har vi absolut inget emot. Blev en hel del faktiskt och blev väl ca 1000 kr fattigare, men vad gör det om hundra år? detta blev det :
- skor
- bh, trosor
- 2 kläningar (nyår)
- tunika
- kofta
- strumpbyxor
- bälte
- armband
- ring
tror det var det mesta, Ska bara bestämma mig vilken av klänningarna som man ska ha på sig på fredag. Kankse lägger ut bild på dom imorgon. men nu ska jag kolla på säsong 7 av oth som man fick i julklapp :D

/E*


all i want for christmas is you <3



Jul igen

Julen har varit underbar trots allt som hänt. Varit lite jobbigt vissa stunder, man vet ju inte hur man ska bete sig. Men det har gått bra ändå. Känns som vi har varit överallt nu över jul, men det är väl så det ska vara vid jul. Förutom julafton har man haft mini julafton på både juldagen och idag :D Men nu ska jag ta och sova ut, är väldigt trött trots att klockan bara är typ halv 8, men,men

/E*


jul, jul, strålande jul..

Men julstämningen fortsatte som vanligt och pappa och jag fixade iordning socknens snyggaste gran :)

Före:

 EFTER:


Efter alla förberedelser så kom grannarna upp på lite tomtegröt, glögg och julmys :) Lika trevligt varje år! Nu ska jag bara ta det lungt och invänta mmorgondagen, Det är ju JULAFTON!!!!

/E*


Rest in peace

Den här julen började inte alls bra. Min stackars älskling ringer från sin lastbil och berättar nått sorgligt :'( hans farfar har fått en gått bort i en hjärtattack. Ååå, jag känner med dig älskling, finns här för dig <3 Jag vet hur det känns....

/E*



the day of all days

Inte blev det någon sovmorgon för mig idag inte, min körlektion blev framflyttad från halv 12 till 8. Inte så kul, men den gick bra i alla fall, så det var ju huvudsaken :) känner mig väldigt nöjd faktiskt. Sen satte jag mig och pluggade på teorin lite innan affärerna öppnade, då blev dom sista julklapparna. Så nu är det bara 3 dagar kvar :D!!!
På vägen hem stannade jag till i sporthallen där gymnasiet hade volleybollturnering (var ju tvungen att heja fram mina favoriter) Nee, men nu ska jag gå och äta glass :)

/E*



santa clouse is coming to town

åååå, nu är det bara 4 dagar kvar till julafton!! spelar ingen roll hur gamal man än är så kommer det där lilla pirret i magen när julafton kryper närmare och närmare. Jag har i alla fall ett litet barn kvar i mig, för julen är absolut min favorit högtid på hela året. Jag längtar efter att få äta mormors goda julmat, träffa släkten och vännerna, få öppna alla julklappar, få se allas miner när dom öppnar sina klappar från mig och det jag längtar mest över är att få fira min andra jul med världens bästaste människa i hela världen, min sötnows till älskling såklart :) <3


/E*


Hhmm??

Denna sängen var bäddad för 10 minuter sen


konstigt vem har varit framme, jag tror jag vet
Så här såg det ut när jag kom på vem det var:

Då sprang någon och gömde sig, gillar ju inte när matte skäller på mig

/E*


wouldn´t change a thing

Nu måste jag bara hitta en stege. Varför? jo för jag ska göra ett kors i taket. Min älskling har inte jobbat idag och han ska inte imorgon heller. Snacka om att Elin är lycklig, han har jobbat eftermiddag från i söndags tills igår :/ men jag vet ju att han tycker om det :)
Så idag har vi kollat på handboll, handlat dom sista julklapparna och bara myst. Gillas massor.
I morgon ska jag lura med honom på en liten fotorunda innan den sista träningen för i år :) Får se om jag lyckas, jag kan allt vara knepig ibland :D hahaha

/E*


Dagens lycka...

..JULLOV!!!!! Snacka om efterlängtat


Remember December

Blev en sväng in till "stan" idag med mamma och lilla pappa :) tänkte att jag skulle hitta nått att ha på mig till jul, en julklapp till mamma och en till en kompis. Som vanligt när jag ska handla kläder så brukar jag hitta 2 saker som jag gillar jättemycket och inte kan bestämma mig vilken jag ska välja (oftast har jag bara råd med en sak) Så jag stod i provhyttan och velade, medan pappas tålamod började tryta. Så säger han detta:
- om du kommer ut från provhytten inom 5 min så betalar jag båda klänningarna!
:D Tack söta lilla pappa!! Så nu har jag kläder till både julafton, juldagen och även annandan :D
Så blev det en julklapp till mamma med, men självklart glömde ju Elin med sitt lilla guldfiskminne bort det hon åkte in för, julklappen till min kompis!!!!
ååååå jag blir så irriterad på mig själv ibland!

/E*


Ny design

Tyckte att det var dax att få lite julstämning här på bloggen :) Blev inte så bra, men julen är ju inte så länge eller hur :) Men lite julkänsla sprider den allt :)
Sovmorgon idag till 12.15, så ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Har bara en lektion kvar sen har man äntligen jullov :) Ska bli så skönt, plus att det bara är en vecka kvar till jul :D GILLAS!!

/E*


Grammis

Har värsta slapp dagen idag. Färdig med slutuppgiften i Näthandel så gör ingenting :) Precis haft genomgång på uppgifterna som skolan ska göra på grammisgala :D har jag inte berättat det? alla event klasser ska på Grammis, as nice!! Snacka om att man längtar :D


Efter lunch blir det en redovisning och sen film och fika som avslutning :) Sen har man bara typ 2 timmars lektion i morgon sen har man äntligen jullov :D

/E*


....

Now, i have a question. How many of you have been through a hard time in your life? One of those moments where life throws you a curveball. I had one of those moments 2 and a half years ago, when I got very sick. It was a shock. At the hospital, I made a committment to myself that i wouldnt let it slow me down. And I'm here tonight to tell you that it hasnt slowed me down. Now today-I met a few wonderful people who have also been through a hard time.
They told me that my story encouraged them. Now tell me - who would have thought that my hard time would one day encourage all of you. And I was having another one of those days got that sick feeling back, it was a tough day. So I sat down and I wrote this song. This song right here, is for every broken heart, for every lost dream, for every single tear. For every high, and for every low.
Now what I want you to do - is I wanna hear you sing. I wanna hear every broken heart, every lost dream, and every person thats getting through a high and a low, I wanna hear you sing this song out with all your heart.


- Nick Jonas


sleep tight


Bästa sovplatsen i hela huset, på matte i hennes säng :)

/E*


Dagens problem

Kommer innanför dörren och hittar min vita strumpa liggandes på Kenos fäll. Går genast ner för att lägga in den på mitt rum igen jämte den andra. Problemet är att den andra inte låg vart den skulle legat.
KENO; VART ÄR MIN STRUMPA!!!

/E*



"Julen är här"

Julen är här, och lyser fred på jorden. Glädjen är stor, när det är pysseldag!!
julmusiken på i klassrummet och pyssel i händerna, snacka om julstämning. Men jag struntade i julpysslet och gjorde pärldjur istället :)


Hahaha, snygga va? :)
Men sen började det årliga pepparkaks-hus-bakar tävling. Men limmet tog slut så det var med nöd och näppe som huset höll ihop, står säkert inte kvar imorgon, men såhär vackert blev det :)
        
hade dessvärre inte lika mycket tid den här gången, men det blev helt okej :)

/E*


Lucia

Kollat på ett luciatåg idag i skolan, hur mysigt är det inte. Dom vackra sångerna och alla ljus som lyser upp i vinter mörkret :) åkte dessvärre inte till kyrkan och såg det riktiga luciatåget. Ångrar faktiskt det nu. Kanske anmäler mig nästa år, fast jag är nog för gammal då :P Jag har faktiskt aldrig varit lucia nån gång så det vore ju roligt att ha varit det en gång i livet, men,men.

kollar just nu på svenska hjältar galan, hur underbara människor finns det inte egentligen. som har gått igenom så mycket hemskt och räddat så många liv. Jag beundrar dom allihop. Jag skulle aldrig klara av det. Så alla tankar går till dom ikväll, dom ska vara stolta

/E*


Get away

Säg vem som inte drömmer sig bort till solen nu. Till 25 graders värme och varmahav såhär nu i snörusket. Jag gör det i alla fall. Har inte varit utomlands sen jag var 8 år så tycker att det är dax snart. Mamma har lovat det år efter år, men det blir visst en skidresa istället varje år :/ Dom är inte helt fel, men i år kan jag inte följa med  :( fan också!! SAkolan har ändrat studiedagarna då vi brukar åka. Så Ski Ster reklamen som går på tv:n nu tar livet av mig! Så nu får man hålla sig till drömmar istället.
Men man törs ju inte åka överallt längre. I egypten blir du uppäten av hajar och i Thailand så blir du bränd av livsfarliga maneter. Är det nått djur jag inte tål så är det maneter! Dom är äckliga, slemmiga, stora och såklart farliga (dom flesta). USCH!!
   
Så om man fick välja mellan att bli uppäten av hajar eller dö av en kubmanet så tar jag gärna hajarna. Så jag tar gärna en gratisresa  till egypten, det är värt att offra en arm eller 2 ;)

/E*



Pepparkaka !

Tillbak i skolan med min underbara klass nu och har redan skrattat massor. Börjar veckan med lucia och fika idag och pyssel och peperkaks-hus-bakar-tävling :D lätt att min grupp ska vinna iår igen :P
Så här såg det ut förra året, imorgon blir det ännu bättre.


-

Every time you smile, I smile
And every time you shine, I'll shine for you



Goostis!

Igår blev det julgodisbak med älsks mamma mfl. va jätte mysigt. Sen kollade vi också på älsks kusín som spelade hockeymatch. Det var också förövrigt mitt livs första hockeymatch, trots att man har massor av sysslingar och andra släktingar som spelat. väldigt mysko :P
Sen blev det jobb på Cabbarén :) helt okej, men väldigt segt! en kvart innan det stängde så var det 81 jackor kvar i gaderoben! lite jobbigt när man var trött och bara ville hem. men som tur var så får man julmat och godis att underhålla sig med

nam,nam :D

/E*


3 år sen <3



last day

Idag gjorde man sista dagen på praktiken. Det har varit superkul och jag har lärt mig massor :) Nu längtar jag bara massor till JUL!!! ååå, kan inte dom här två veckorna snabbspolas lite?? bara lite? ska ta ett snack med gud om det där.
Nu sitter jag med mina älskade hundar och myser framför tv:n. Mitt hjärta är visserligen också här, men han sover som vanligt så då räknas man inte, så deså! Får nog bli en film eller något snart, har lite små tråkigt faktiskt, plus att planerna till imorgon ändrades, så nu har man inget att göra då heller, kanske ska skaffa mig ett liv snart

/E*


Game over

Har just kommit på att jag är asgrym på tv-spel. Krossade min pojkvän på FIFA så det bara sjöng om det. Eller det hade kanske varit så om det inte var för att min dosa inte gjorde som jag ville eller om min plutt hade berättat  vilken knapp man skulle trycka på för att tacklar nån. Men så gjorde jag ju det snyggaste målet, så jag vann i alla fall :D

/E*


Vart tog min lunch vägen??



Julbord

Inte uppdaderat så mycket denna helg, inte haft suget efter datorn direkt. Igår vart det full fart kan man säga. Upp tidigt för att åka och julhandla i Linköping. Underligt nog så var det mest älskling som handlade. Med lita smakråd från mig, så hans släkt får nog fina julklappar. Sen bara hem och vända för att fortsätta vidare till Österbymo för julbord med älsklings jobb. Virrig som han är så trodde han att den var ifredags, men det var väl tur att han tittade efter ordentligt :)



Blir kanske lite julmat nästa helg när man jobbar på metro, sen så äter inte jag mer julmat fram tills julafton. Längtar redan massor :)

/E*


Glitter in the air

Redigera lite bilder idag och några tavelinramningar. Lekte lite med Bechie med :) hur söt som helst. Roligt att jag missade bussen hem till idag eftersom att bommade fastnade och jag satt fast i den andra bussen. Fick sitta hos mamma på hennes jobb och vänta till hon slutade. Men Sally underhöll mig. Det är mammas chefs golden retriver valp, Snacka om sockersöt.

/E*


Bechie

Min arbetskamrat för dagen, inte helt fel :D



/E*


Merry Christmas

Nu är julkänslan igång, slagit in dom första julklapparna och ätit pepparkakor och clementiner.


hoppas bara att snön ligger kvar tills julafton, skulle inte förvåna mig ett dugg om den försvan dagen innan julafton. Men kylan får gärna sjunka lite, till och med vovsingarna tycker att det är kallt, de slåss om platsen framför kaminen när dom kommer in :)

/E*


1:a December :D

Första dagen på den mysigaste månaden någonsin :) nog för att jag älskar att det är snö ute och att det är kallt, men -12 grader var väl och ta i, det var det när jag vaknade imorse kvart över 7. Inte okej asså. Trots att jag hade dubbla vantar, vinterjacka, halsduk, mössa, luva och långkalsonger. Brrrruuh!!
Idag började ju julkalendern med ju, missade det och vet inte äns vad det är för nån i år, dom var så mycket bättre förr, när jag var mindre. Några av favoriterna är
- Greveholm
- Kaspar i Nudådalen
- Pelle Svanslös
- När karusellerna sover

Vilken är eran favorit?? Nu vet ni mina

/E*



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus